ONZE VACATURES

TNO LAB voor Bouwinnovatie

Op de TU Delft Campus is gestart met de bouw van een laboratorium, TNO LAB voor bouwinnovatie. Pheidius verzorgt de directievoering en het toezicht.

Innovatief onderzoek voor de bouwsector

TNO zal in dit gebouw innovatief onderzoek gaan doen en onderzoeksopstellingen creëren, gericht op innovaties in de bouwsector. Denk hierbij aan zowel innovatieve bouwconcepten, als ook levensduurverlenging en innovatie op het gebied van materialen, energie en constructies. Dat wordt ook getoond en toegepast in de nieuwe huisvesting, aldus Patrick Punte, director of operations van de Unit Bouw, Infra en Maritiem van TNO. De locatie, gevestigd op de campus van TU Delft, bevordert de samenwerking en kennisdeling tussen TNO en alle partners. Het onderzoek wordt uitgevoerd voor opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw en infrastructuur in de Nederlandse en internationale markt.

Stone22 heeft het TNO LAB voor bouwinnovatie ontwikkeld, vervolgens heeft a.s.r. real estate het gebouw namens het ASR Dutch Science Park Fund gekocht. ‘Een duurzame, inspirerende, gezonde en innovatieve werkomgeving is gecreëerd, samen met de gebruikers en andere stakeholders’, volgens Paul Nijhout, partner bij Stone22.

Bouwbegeleiding met directievoering en toezicht

Pheidius verzorgt namens Wimseinhorstbouwbegeleiding, gemandateerd opdrachtgeer van Stone22, de directievoering en het bouwtoezicht. In het najaar van 2020 wordt gestart met Next Delft, een project van Stone22 naast TNO LAB op TU Delft Campus. Ook hier gaat Pheidius de bouwbegeleiding verzorgen met directievoering en toezicht.

 

Bron: Stone22

Artis impressies: Group A

Fotografie: Fenna Jansma

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft