ONZE VACATURES

Een organisatorische inspectie in de bouw

Een nieuwbouw- of renovatieproject brengt heel wat werk met zich mee en dus kiest u voor een organisatorische inspectie in de bouw. Pheidius, werkzaam vanuit haar kantoren in Delft en Zwolle is bouwmanager én kwaliteitsmeester en daarom doet u voor uw bouwprojectinspectie een beroep op onze dienstverlening. Dankzij goede bouwbegeleiding bent u verzekerd van bouwkundige kennis en (bij)sturing en daarmee goede resultaten. Schakel daarom ons bedrijf in voor bouwbegeleiding tijdens nieuwbouw of een renovatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

✓ Kwaliteit Meester© methode

✓ Innovatieve ontwikkelingen

✓ Effectieve kwaliteitsborging

Benieuwd naar onze projecten?

De voordelen van een organisatorische inspectie in de bouw

Een organisatorische inspectie in de bouw is omwille van meerdere zaken gunstig. Mensen maken nu eenmaal fouten, ook bij een bouwproject. Deze moeten echter wel correct worden opgelost. Daarom werkt u graag samen met professionele bouwbegeleiders en deskundige adviseurs. Pheidius beschikt over de nodige kennis en ervaring als het gaat om bouwprojectinspectie en het aanspreken van personen op hun verantwoordelijkheden. Een goede reden voor een eerste kennismaking!

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

De meerwaarde van bouwbegeleiding bij nieuwbouw of renovatie

Deskundige bouwbegeleiding bij renovatie of nieuwbouw levert altijd voordelen op. Zo blijft de kwaliteit van zowel een nieuwbouw- als renovatieproject gewaarborgd. Door duidelijke afspraken te maken, worden er goede resultaten geboekt en dat is voor iedereen gunstig. Tijdens een organisatorische inspectie in de bouw zetten we daarom in op kwaliteitsbeheersing, kwaliteitsborging en een resultaatgerichte samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Welke voordelen bieden wij?

Zoekt u een specialist voor bouwbegeleiding tijdens nieuwbouw of een renovatie? Voor bouwprojectinspectie en begeleiding zijn wij de ideale partij om mee samen te werken. Ons bouwkundig adviesbureau voor bouwmanagement en bouwbegeleiding heeft een scherpe focus op kwaliteit. U kunt er dus altijd op vertrouwen dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Wij doen er alles aan om ieder bouwproject naar volledige tevredenheid op te leveren.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bureau voor een organisatorische inspectie van de bouw? Pheidius schakelt u in voor bouwbegeleiding voor nieuwbouw en renovatie. Daarnaast is ook de inspectie en kwaliteitsbewaking bij ons in goede handen. Schroom daarom niet, maar doe een beroep op ons voor een vakkundige bouwprojectinspectie. Neem telefonisch contact met ons op via +31(0)85 0492 715 of stuur een e-mail naar info@pheidius.nl en ontvang een offerte voor een organisatorische inspectie in de bouw. Dat verplicht u tot niets, maar geeft wel duidelijkheid. Wel zo prettig voor alle betrokken partijen.

Bekijk ook eens:

Bouwkundige inspectie | Bouwmanager volgens Prince2 | Projectleider nieuwbouw

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft