ONZE VACATURES

Bouwmanager volgens Prince2

Zoekt u een bouwmanager volgens Prince2? Een ervaren bouwmanager inschakelen doet u via ons adviesbureau in Zwolle of Delft. We bieden bouwmanagement en bouwbegeleiding aan, waarbij onze focus ligt op kwaliteit, planning, organisatie, informatie en veiligheid.

✓ Kwaliteit Meester© methode

✓ Innovatieve ontwikkelingen

✓ Effectieve kwaliteitsborging

Benieuwd naar onze projecten?

Schakel een bouwmanager in die werkt volgens de Prince2-methode

Bij het inschakelen van een bouwmanager volgens Prince2 wordt er gewerkt via een specifieke methode. Dankzij deze beheerste en uniforme structuur wordt elk bouwproject een groot succes. Daarom schakelt u ons in als bouwmanager, want wij besteden veel aandacht aan een goede voorbereiding. Ook de uitvoering van een bouwproject wordt door ons uiterst serieus genomen.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Waarom een bouwmanager inschakelen?

Een ervaren bouwmanager inschakelen voor uw bouwproject is om meerdere redenen verstandig. Bij een nieuwbouw- of renovatieproject valt u graag terug op een specialist. Pheidius is de spil in het proces en zorgt ervoor dat alles naar behoren verloopt. Als bouwmanager zijn we er voor u, van conceptidee tot de uitwerking van het plan. Doe daarom een beroep op ons als bouwmanager volgens Prince2.

Profiteer van onze voordelen

Kiest u voor Pheidius als bouwmanager, dan levert dit u direct interessante voordelen op. Wij sturen en coördineren het bouwproces van begin tot eind. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossingen en stappen in een nieuwbouw- of renovatieproject. Goede kwaliteit is de rode draad in ons werk en dus kunt u altijd rekenen op deskundige begeleiding en kwaliteitsborging door onze professionals.

Neem contact op met Pheidius

Wilt u ook een bouwmanager inschakelen die werkt volgens Prince2? Pheidius helpt u graag bij de planning en uitvoering van uw bouwproject. Wilt u een afspraak maken met onze experts of heeft u prangende vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)85 0492 715 of een e-mail te sturen naar info@pheidius.nl. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook eens:

Projectleider nieuwbouw | Bouwkundige inspectie | Begeleiding UAV-GC

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft