ONZE VACATURES

SCHERPE FOCUS op kwaliteit

Wat wij doen

Van idee tot in gebruik name 

Onze visie op kwaliteit in de bouw richt zich op het bevorderen en borgen van processen en activiteiten voor verschillende partijen. Maar wat minstens zo belangrijk is, is open communiceren en transparant werken. Onze kwaliteitsmeesters zijn onze opdrachtgevers van dienst met een totaalpakket, vanaf de initiatieffase tot en met de exploitatie. 

Wat wij doen

Ons bedrijf, opgericht in 2012, kende een snelle start. Vanaf het eerste begin staat de vraag van de opdrachtgever centraal door goed te luisteren en maatwerk te leveren. Nieuwe ontwikkelingen zijn voor ons geen obstakel, maar zien we juist als uitdagingen waar we graag op inspelen. Een voorbeeld hiervan is bouwcoördinatie, dit heeft grotendeels het traditionele toezicht vervangen. En we richten ons scherp op kwaliteitsborging – een marktsegment dat nog vrij nieuw en in ontwikkeling is – en veel kansen biedt. Op dit vlak vervullen we een belangrijke voortrekkersrol en blijven we innoveren. Een belangrijke opgave is bijvoorbeeld hoe kwaliteitsborging effectief te integreren in de bestaande IT-systemen. Wij hebben dit gerealiseerd in de methode Kwaliteit Meester.

Naast het aanboren van het potentieel dat kwaliteitsborging biedt, blijft bouw- en projectmanagement en bouwbegeleiding met directievoering, bouwcoördinatie en bouwtoezicht, onveranderd een belangrijke kernactiviteit. Met beheer en onderhoud voor de exploitatiefase is het ontzorgen van de opdrachtgever compleet. Kortom, de toekomst is enerzijds gebouwd op solide en beproefde fundamenten, maar biedt anderzijds volop nieuwe kansen. Dat maakt ons tot een bedrijf vol dynamiek en uitdagingen voor bouwkundige professionals. Onze medewerkers willen het beste uit zichzelf halen, en zij hebben de terechte naam: Kwaliteitsmeesters in de bouw.

Wij bewaken uw (bouw)kwaliteit met:
  • Bouwmanagement: projectmanagement
  • Kwaliteit Meester: kwaliteitsborging, kwaliteitsinspecties
  • Bouwbegeleiding: directievoering, bouwcoördinatie, bouwkundig toezicht, inspecties, opleveringen
  • Beheer en onderhoud: NEN 2767, MJOP, vastgoedbeheer

 

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft