ONZE VACATURES

WIE ZIJN WIJ

Van bouwheer naar bouwmanagers en kwaliteitsmeesters

Over Pheidius

Ons bedrijf, opgericht in 2012, kende een snelle start. Vanaf het eerste begin stellen we de vraag van de opdrachtgever centraal. Dat doen we door goed te luisteren en maatwerk te leveren. Nieuwe ontwikkelingen zijn voor ons geen obstakel, maar zijn juist uitdagingen waar we graag op inspelen.

Bevlogen bouwbegeleiders met focus op kwaliteit
Maak kennis met onze praktisch ingestelde en bevlogen bouwmanagers en kwaliteitsmeesters. Zij zijn er voor u met projectmanagement, directievoering, bouwcoördinatie, bouwtoezicht en kwaliteitsborging. Met beheer en onderhoud is het totaalpakket compleet; vanaf initiatieffase tot en met de exploitatiefase. Ons teamgevoel is sterk, we zijn toegewijd aan ons bedrijf, elkaar en de opdrachtgever. Kenmerkend voor onze manier van werken is onze oplossingsgerichtheid. We leggen de focus daar waar het nodig is. Voorop staat het behalen van de vastgestelde kwaliteit van de projecten die onze opdrachtgevers realiseren.

Veel te winnen in de bouw met de juiste IT
De wereld verandert, ook de bouw. Op het gebied van kwaliteitsborging werken we aan de nieuwste ontwikkelingen. Een belangrijke opgave is bijvoorbeeld hoe je kwaliteitsborging effectief kunt integreren in IT-systemen. Wij vervullen hierin een belangrijke voortrekkersrol voor onze opdrachtgevers. Het resultaat houden wij altijd voor ogen: een opgeleverd bouwproject dat voldoet aan de vooraf gestelde kwaliteitseisen en wet- en regelgeving. Dit zorgt voor lagere risico’s op faalkosten en aansprakelijkheid.
Om kort te zijn: onze toekomst is gebouwd op beproefde fundamenten, maar richt zich ook op nieuwe kansen. Dat maakt ons tot een bedrijf vol dynamiek en uitdagingen voor bouwkundige professionals die het beste uit zichzelf willen halen.

Het team
Bij Pheidius werken ca. 20 medewerkers De cultuur binnen ons bedrijf is informeel. We gaan open en collegiaal met elkaar om. Ons teamgevoel is sterk, waardoor we toegewijd zijn aan ons bedrijf, elkaar en de opdrachtgever. We zijn praktisch ingestelde, gedreven en bevlogen vakspecialisten die elkaar scherp houden. Kenmerkend voor onze manier van werken is onze oplossingsgerichtheid en we leggen de focus daar waar het nodig is. Dat zorgt ervoor dat een maximaal resultaat van het te realiseren project altijd voorop staat.

Kwaliteit met maatwerk
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de vastgestelde kwaliteit in de praktijk te realiseren? Bel ons en wij maken een afspraak om onder het genot van een kop koffie met u in gesprek te gaan.

Contactpersonen
Auke Hansma en Peter Tiernego, directie, info@pheidius.nl

 

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft