ONZE VACATURES

100 Appartementen Schuytgraaf, Arnhem

In de wijk Schuytgraaf in Arnhem is gestart met de bouw van het complex ‘De Graaf van Schuyt’, bestaande uit 100 appartementen. Pheidius verzorgt namens MN de kwaliteitsmonitoring

De wijk Schuytgraaf
Schuytgraaf bestaat uit de buurten Schuytgraaf-Noord, Schuytgraaf-Centrum en Schuytgraaf-Zuid. Deze bestaan weer uit kleinere buurten, zogenaamde velden genoemd, elk met een eigen identiteit. Tot en met 2028 worden circa 6.250 woningen gebouwd voor zo’n 15.000 Arnhemmers.

De Graaf van Schuyt: 100 appartementen
Midden in het hart van Schuytgraaf wordt gebouwd aan de Graaf van Schuyt. Een nieuw appartementengebouw met 100 luxe huurappartementen. De twee- en driekamerappartementen, variërend van 66 m² tot 107 m² worden traditioneel gebouwd met gemetselde gevels. Daarnaast beschikt het complex over een inpandige parkeergarage voor 100 auto’s. De verwarming van de appartementen wordt geregeld door middel van stadsverwarming en voor de algemene voorzieningen worden op het dak zonnepanelen geplaatst. Er wordt een prachtige binnentuin gerealiseerd waar bewoners straks gezamenlijk van kunnen genieten.

Kwaliteitsmonitoring van Pheidius
Tijdens de realisatiefase bewaakt de kwaliteitsborger van Pheidius de bouwkwaliteit met bouwkundige inspecties. De kwaliteitsborger ziet er namens de opdrachtgever MN op toe dat het hoge afwerkingsniveau door de aannemer wordt gerealiseerd. Met frequente bouwplaatsbezoeken worden de resultaten (zowel wat goed gaat als wat niet goed gaat) in rapportages vastgelegd. De resultaten worden besproken met de uitvoerder, zodat er tijdig kan worden bijgestuurd. De rapportages worden verstrekt aan de aannemer en de opdrachtgever. Hiermee beschikt de opdrachtgever over managementinformatie .

Naar verwachting worden de appartementen eind 2020 opgeleverd.

Voor informatie over deze huurappartementen, bekijk de website: www.graafvanschuyt.nl

 

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft