INTERIM PROFESSIONALS

100 Appartementen Schuytgraaf, Arnhem

In de wijk Schuytgraaf in Arnhem is gestart met de bouw van het complex ‘De Graaf van Schuyt’, bestaande uit 100 appartementen. Pheidius verzorgt namens MN de kwaliteitsmonitoring

De wijk
Schuytgraaf bestaat uit de buurten Schuytgraaf-Noord, Schuytgraaf-Centrum en Schuytgraaf-Zuid. Deze bestaan weer uit kleinere buurten, zogenaamde velden genoemd, elk met een eigen identiteit. Tot en met 2028 worden circa 6.250 woningen gebouwd voor zo’n 15.000 Arnhemmers.

De appartementen
De twee- en driekamerappartementen, variërend van 66 m² tot 107 m² worden traditioneel gebouwd met gemetselde gevels. Daarnaast beschikt het complex over een inpandige parkeergarage voor ca. 100 auto’s. De verwarming van de appartementen wordt geregeld door middel van stadsverwarming en voor de algemene voorzieningen worden op het dak zonnepanelen geplaatst.

Kwaliteitsmonitoring van Pheidius
Tijdens de realisatiefase bewaakt de kwaliteitsborger van Pheidius de kwaliteit met inspecties. Met frequente bouwplaatsbezoeken worden de resultaten in rapportages vastgelegd, deze worden besproken met de uitvoerder en verstrekt aan de opdrachtgever. Hierrmee beschikt de opdrachtgever over managementinformatie .

Naar verwachting worden de appartementen eind 2020 opgeleverd.

 

pheidius b.v.| Oude Apeldoornseweg 41|7333 NR Apeldoorn |T: 0850492715|E: info@pheidius.nl