ONZE VACATURES

Bouwkundige inspectie

Laat niets aan het toeval over bij uw bouwproject en kies voor een bouwkundige inspectie door een specialist. Pheidius, werkzaam vanuit haar kantoren in Delft en Zwolle,  is een bouwkundig adviesbureau voor bouwmanagement, bouwbegeleiding en vastgoedbeheer. U schakelt ons in als bouwkundige inspecteur. We hanteren een scherpe focus op kwaliteit en doen dat tegen een aantrekkelijke prijs.

✓ Kwaliteit Meester© methode

✓ Innovatieve ontwikkelingen

✓ Effectieve kwaliteitsborging

Benieuwd naar onze projecten?

Schakel een inspecteur in van ons adviesbureau voor een bouwkundige inspectie

Bouwkundig toezicht of kwaliteitsinspecties hebben een meerwaarde  op ieder bouwproject. Het sturen en coördineren van een bouwproces is bij ons in goede handen. Heeft u bouwkundig toezicht nodig voor uw bouwproject? Kies voor een ervaren inspecteur van ons adviesbureau voor een bouwkundige inspectie. Wij helpen u graag van begin tot eind en leveren daarmee meerwaarde aan uw bouwproject.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

De meerwaarde van een bouwkundige inspecteur

Wanneer u zich bezighoudt met het realiseren en opleveren van bouwprojecten, zijn bouwkundig toezicht en/of inspecties belangrijk. Voor ieder project rekent u op ons enthousiasme, deskundigheid en betrokkenheid. Voor kwaliteitsmeesters in de bouw doet u een beroep op ons adviesbureau. Wij zien erop toe dat een bouwkundige inspecteur uw bouwproject nauwkeurig inspecteert en risico’s inventariseert. Dat doen we bij ons adviesbureau middels het vier-ogenprincipe. Uiteraard werken we bij iedere bouwkundige inspectie zoveel mogelijk met u samen.

Waarom u ons inschakelt voor bouwkundig toezicht

Het effectief borgen van de kwaliteit doen we met de door ons ontwikkelde Kwaliteit Meester© methode. Die hoge kwaliteit is de rode draad in ons werk. Wij streven te allen tijde naar de allerbeste resultaten voor al onze opdrachtgevers. Dat maakt het voor u aantrekkelijk om Pheidius in te schakelen voor een bouwkundige inspectie van al uw bouwprojecten. U zit bij ons goed als het gaat om bouwmanagement, bouwbegeleiding en vastgoedbeheer. Ons team heeft een ruime kennis van de verschillende contractvormen, rapporteren digitaal hun bevindingen en ondernemen waar nodig direct actie. De inzet van onze specialisten is geen kostenpost. Dankzij hun inzet, ervaring en expertise, investeert u in rendement tegen een aantrekkelijke prijsstelling.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een bouwkundige inspecteur voor uw project? Of wilt u meer informatie over bouwkundig toezicht? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, beantwoorden uw vragen en voorzien u van deskundig advies over een bouwkundige inspectie. Bel ons op +31(0)85 0492 715 of stuur een e-mail naar info@pheidius.nl.

Bekijk ook eens:

Organisatorische inspectie bouw | Kwaliteitsborging bouw | Bouwtoezicht

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft