ONZE VACATURES

76 Appartementen ‘De Groene Hoven’, Apeldoorn

In Apeldoorn-Noord is in de wijk Kerschoten het nieuwbouwproject 76 appartementen De Groene Hoven gerealiseerd. Er zijn in deze wijk diverse woningen en appartementen, dagbesteding, een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en een huisartsen- en fysiotherapiepraktijk gevestigd. Pheidius heeft in opdracht van MN de kwaliteitsmonitoring verzorgd van De Groene Hoven in Apeldoorn.

Appartementengebouw ‘Slinger Noord’
Appartementengebouw ‘Slinger Noord’ is het sluitstuk van deze wijk. Dit woongebouw omvat in totaal 76 twee- en driekamerappartementen in de huursector. De appartementen worden geopend via twee hoofdtrappenhuizen, liften en galerijen. Deze appartementen in de toren hebben een portiekontsluiting. De bergingen van de appartementen zijn op de begane grond gelegen.

Woonruimten variëren in grootte van 69 tot en met 102m2 GBO, gemiddeld circa 86m2. Via een onderdoorgang is het parkeerterrein met in totaal 35 parkeerplaatsen bereikbaar. Hiervan zijn er 12 overdekt. Daarnaast worden 56 parkeerplaatsen gehuurd in de naastgelegen parkeergarage.

Bouwbegeleiding met Kwaliteitsmonitoring
De bouwbegeleider van Pheidius heeft in opdracht van MN de kwaliteitsmonitoring verzorgd. Dat betekent wekelijks inspecties uitvoeren  om de bouwkwaliteit te monitoren. Hij informeerde de opdrachtgever en communiceerde zijn bevindingen richting de aannemer. Het gebouw is met een zeer hoge kwaliteit opgeleverd binnen de gestelde tijd. Het aantal opleverpunten lag onder de vijf, een excellente oplevering.

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft