ONZE VACATURES

Sportcomplex Duinwijckhal, Haarlem

Pheidius heeft in opdracht van de Wind Groep de kwaliteitsborging van de Duinwijckhal verzorgd. Dit is een wijksportvereniging. Gemeente Haarlem heeft de Wind Groep een UAV-gc opdracht verstrekt voor de ontwerp- en uitvoeringsfase van het sportcomplex.

Architectuur
De Duinwijckhal is volledig ingericht op badminton. Hierdoor benut de sportvereniging deze optimaal. Het complex heeft een zwevende houten sportvloer met polyurethaan toplaag en uitsluitend badmintonomlijning. Ook is er negen meter vrije hoogte, ledverlichting door het hele gebouw, donkere wanden en twee meter ruimte om de banen heen. Op de tribunes is plek voor vijfhonderd toeschouwers.

In de grote hal zijn zes badmintonbanen. Er zijn in de kleine hal ook nog eens drie banen. Dit zijn er twee meer dan in de vorige Duinwijckhal. De badmintonvereniging wil zich met deze nieuwe hal ook kwalificeren voor het organiseren van badmintonevenementen op de nationale en internationale kalender.

Kwaliteitsborging met Kwaliteit Meester
UAV-gc contractvorm vraagt van de opdrachtnemer om via een kwaliteitssysteem aan te tonen dat wordt voldaan aan de eisen van de opdrachtgever. De kwaliteitsmanager van Pheidius geeft samen met de Wind Groep invulling aan dat systeem. De kwaliteitsborger legt door middel van systeemgerichte inspecties de kwaliteit vast en het As Built dossier wordt opgebouwd.

Het kwaliteitssysteem voor dit UAV-gc contract is opgezet met volgende kenmerken:
• Werkpakketten worden op basis van een risicoanalyse bepaald en samen met leveranciers gevuld met productbeschrijvingen, kwaliteitscriteria en keuringsplannen;
• Projectsupport bewaakt de voortgang van de kwaliteitsreviews. Ook bewaken zij de kwaliteitsprocedures en de aanlevering en status van stukken;
• Het As-Built- en verificatie-dossier wordt tijdens het proces gevuld. Ook staat staat hij bij oplevering klaar voor de opdrachtgever, in dit geval de gemeente.

Toezicht
Na de oplevering heeft Pheidius ook het toezicht op de terreininrichting verzorgd. Eind 2018 is het project geheel afgerond.

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft