ONZE VACATURES

Appartementen ‘Holland Park’, Diemen

Op voormalig bedrijventerrein Bergwegpark te Diemen is sinds 2016 gebouwd aan een nieuwbouwwijk van ca. 3.400 woningen onder de naam Holland Park. In opdracht van Bouwgroep Moonen heeft Pheidius kwaliteitsinspecties uitgevoerd op deelprojecten in Diemen.

Buitengewoon wonen
Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes en groene binnentuinen. Er verrijst een bijzonder goed bereikbaar kleinstedelijk woongebied met moderne grachtenpanden, design appartementen, winkels en horeca. Holland Park is een levendige wijk geworden met zo’n 5.000 bewoners. Op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam en gelegen naast het Bergwijkpark in Diemen Zuid, zijn optimaal woongenot, bereikbaarheid en unieke architectuur gecombineerd tot een aantrekkelijke woonwijk.

Holland Park ligt ideaal ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaar vervoersvoorzieningen. Met 14 minuten van Amsterdam CS ligt het centraal gelegen en is alles perfect bereikbaar. Of je nu op het Museumplein, het Leidseplein of op Schiphol moet zijn, je bent er met de metro, tram, fiets, trein en auto in no time.

Bouwbegeleiding met Kwaliteitsinspecties
De bouwbegeleider van Pheidius voerde wekelijks inspecties uit om de kwaliteit te monitoren, informeerde de opdrachtgever en communiceerde zijn bevindingen richting de aannemer.

Kijk voor meer informatie op de website van het project.

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft