ONZE VACATURES

Een projectleider voor nieuwbouw of renovatie

Bent u dringend op zoek naar een projectleider voor nieuwbouw of renovatie? Voor het realiseren van een prachtig plan zit u goed bij Pheidius, werkzaam vanuit haar kantoren in Apeldoorn, Zwolle en Delft. Wij zijn bouwmanagers en kwaliteitsmeesters als het gaat om nieuwbouw en renovatie. Daarom doet u een beroep op onze expertise in uw zoektocht naar een professionele projectleider.

✓ Kwaliteit Meester© methode

✓ Innovatieve ontwikkelingen

✓ Effectieve kwaliteitsborging

Benieuwd naar onze projecten?

Een ervaren projectleider voor uw project in de nieuwbouw

Start u binnenkort met een nieuwbouwproject en zoekt u hiervoor een ervaren projectleider op het gebied van nieuwbouw, renovatie of restauratie? Pheidius heeft de kennis en ervaring in huis om u bij te staan. Wij zijn kwaliteitsmeesters in nieuwbouw, renovatie en restauratie en leiden vanuit onze expertise elk project. Bouwmanagement, bouwbegeleiding en het verrichten van inspecties van uw project kunt u ons probleemloos toevertrouwen.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Zorg voor een goede renovatie met een professionele projectleider

Bij het renoveren van bestaand vastgoed is het uw wens dat alles vlot en snel verloopt. Daarom werkt u graag samen met een projectleider voor renovatie die u in dit proces ondersteunt. Pheidius schakelt u in voor zowel nieuwbouwplannen als renovatieprojecten. Planning, beheer van het budget of uitvoering van de renovatieplannen; het is bij ons in goede handen. Wij dragen zorg voor een succesvolle realisatie van ieder project.

Veel ervaring met bouwprojecten

Kies voor de experts van Pheidius als u op zoek bent naar een projectleider voor nieuwbouw of renovatie. Wij hebben veel ervaring in het managen van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Bovendien ligt onze focus op kwaliteit en dat ziet u terug in eerdere projecten. Wij zijn dan ook bevlogen bouwbegeleiders en streven ernaar om ieder project naar alle tevredenheid op te leveren.

Bespreek uw wensen

Wilt u uw wensen uiteenzetten omtrent een projectleider voor renovatie of nieuwbouw? Of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij denken graag met u mee en vertellen u meer over de mogelijkheden. U bereikt ons via +31(0)85 0492 715 en info@pheidius.nl.

Bekijk ook eens:

Bouwmanager volgens Prince2 | Begeleiding UAV-GC | Bouwtoezicht

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft