ONZE VACATURES

Begeleiding bij UAV-GC contracten

Wilt u de kwaliteit van geïntegreerde contracten beter waarborgen en heeft u daarom behoefte aan begeleiding op het gebied van UAV-GC? Pheidius, werkzaam vanuit haar kantoren in Apeldoorn, Zwolle en Delft, is dé professional die u verder helpt. Het inrichten van een kwaliteitssysteem om de bouwkwaliteit te beheersen, is mogelijk dankzij onze aanpak. Wij helpen u graag, zodat u voldoet aan alle voorwaarden van de UAV-GC.

✓ Kwaliteit Meester© methode

✓ Innovatieve ontwikkelingen

✓ Effectieve kwaliteitsborging

Benieuwd naar onze projecten?

Kwaliteit vastleggen door middel van begeleiding bij UAV-GC contracten

Bij de UAV-GC contractvorm krijgt u als opdrachtnemer meer verantwoordelijkheid en taken. Daarbij is het van belang dat u aan alle contracteisen voldoet. Bij Pheidius helpen we u graag  middels onze werkmethodiek ‘Kwaliteitmeester’. Dat doen we door u bewust te maken van kwaliteitsbeheersing.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Ontvang begeleiding bij UAV-GC en voldoe aan contracteisen

Wilt u de kwaliteit waarborgen en voldoen aan alle contracteisen vanuit de UAV-GC? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze unieke methode helpt u als opdrachtnemer met de inrichting van het proces rondom het vastleggen van kwaliteit. Werkt u samen met ons bouwkundig adviesbureau, dan geniet u altijd van een professionele en deskundige aanpak.

Daarom kiest u voor ons adviesbureau

Doet u een beroep op onze professionals, dan profiteert u direct van een aantal interessante voordelen. Het effectief borgen van de kwaliteit doen we met de door ons ontwikkelde Kwaliteit Meester© methode. Daarnaast kunnen we ook een bouwproces van begin tot eind sturen en coördineren. Er zijn allerlei mogelijkheden als het aankomt op begeleiding voor UAV-GC contracten. Een goede reden om elkaar beter te leren kennen.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag

Heeft u vragen over de kwaliteitsbeheersing en begeleiding bij geïntegreerde UVA-GC contracten en wilt u ook de processen in uw organisatie optimaliseren? Schakel Pheidius in om u daarbij te helpen. Neem telefonisch contact met ons op of stuur uw vraag of offerteverzoek in per e-mail. U bereikt ons via +31(0)85 0492 715 en info@pheidius.nl.

Bekijk ook eens:

Bouwmanager volgens Prince2 | Kwaliteitsborging bouw | Projectleider nieuwbouw

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft