ONZE VACATURES

Kwaliteitsborging in de bouw

Met interne kwaliteitsborging in de bouw zet u maximaal in op kwaliteit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Om processen en bouwkwaliteit te waarborgen, doet u een beroep op de expertise van Pheidius, werkzaam vanuit haar kantoren in Apeldoorn, Zwolle en Delft. Wij adviseren en begeleiden bouwbedrijven die op zoek zijn naar een professional om de bouwkwaliteit te waarborgen. Dankzij onze aanpak profiteert u van een professionaliseringsslag en bent u verzekerd van betere resultaten.

✓ Kwaliteit Meester© methode

✓ Innovatieve ontwikkelingen

✓ Effectieve kwaliteitsborging

Benieuwd naar onze projecten?

De voordelen van interne kwaliteitsborging in de bouw

Bouwkwaliteit waarborgen is belangrijk, want u heeft immers de verantwoordelijkheid te voldoen aan de contractuele afspraken, geldende wet en regelgeving en goed en deugdelijk werk. Door bewust en aantoonbaar te werken aan de kwaliteitsborging reduceert u faalkosten. Bovendien is er sprake van een kortere doorlooptijd en heeft u minder last van juridische afwikkelingen. Een interne kwaliteitsborging door Pheidius is daarom een goede keuze. Wij werken via onze Kwaliteit Meester© methode, waarbij u op alle terreinen winst boekt.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Bouwkwaliteit waarborgen, waarom is dat belangrijk?

Interne kwaliteitsborging is nodig om de kwaliteit in bouwprocessen te optimaliseren. Wij bieden bijvoorbeeld coaching bij het verbeteren van interne kwaliteitsborging. Daarnaast tillen we de kennis en het inzicht van medewerkers naar een hoger niveau. Bovendien reiken we tools en werkmethodieken aan, zodat medewerkers en betrokken partijen beter met elkaar communiceren. Op die manier worden er minder fouten gemaakt. Bent u op zoek naar een professional om de bouwkwaliteit te waarborgen? Maak kennis met het ervaren en professionele team van Pheidius.

Waarom u voor ons als kwaliteitsmeester kiest

Uw zoektocht naar een professional op het gebied van bouwkwaliteit eindigt bij ons bouwkundig adviesbureau. Wij leveren kwaliteit volgens het vier-ogenprincipe. Dat zorgt altijd voor tevreden medewerkers, klanten en gebruikers. Kennis delen, professioneel coachen, processen borgen en kwaliteitsborging zijn bij ons in goede handen. Schakel ons daarom in voor kwaliteitsborging in de bouw en profiteer direct van al onze voordelen.

Vraag een offerte aan bij ons adviesbureau

Hecht u veel waarde aan interne kwaliteitsborging en zoekt u daarom een ervaren bouwprofessional? Pheidius is hét bureau om mee samen te werken. Wij coördineren en sturen het bouwproces van begin tot eind en doen er alles aan om de bouwkwaliteit te waarborgen. Neem daarom contact met ons op voor een eerste kennismaking of voor het ontvangen van een offerte voor kwaliteitsborging in de bouw. U bereikt ons via +31(0)85 0492 715 en info@pheidius.nl.

Bekijk ook eens:

Bouwtoezicht | Organisatorische inspectie bouw | Begeleiding UAV-GC

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft