ONZE VACATURES

Bouwtoezicht

Bent u op zoek naar bouwtoezicht van een deskundig directievoerder en of toezichthouder voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Pheidius in Zwolle is hét adres in uw zoektocht naar een ervaren bouwtoezichthouder. Voor directievoering in de bouw doet u een beroep op onze expertise en ervaring. Wij werken voor een veelzijdige doelgroep en komen ook voor uw project graag in actie. Kwaliteit is dé rode draad in ons werk.

✓ Kwaliteit Meester© methode

✓ Innovatieve ontwikkelingen

✓ Effectieve kwaliteitsborging

Benieuwd naar onze projecten?

Professioneel bouwtoezicht door een ervaren bouwtoezichthouder

Professioneel bouwtoezicht is belangrijk bij het uitvoeren van een bouwproject. Pheidius is in te schakelen voor controle en advies. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres in uw zoektocht naar directievoering in de bouw door een professionele bouwtoezichthouder. Dankzij bouwtoezicht bent u er zeker van dat een bouwproject naar volle tevredenheid wordt opgeleverd. Elk project is bij ons in goede handen, van A tot Z.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Waarom kiest u voor directievoering in de bouw?

Naast de uitvoering is ook een goede voorbereiding essentieel. Om die reden kiest u voor directievoering in de bouw. Wij zorgen ervoor dat iedere fase in het bouwproject correct verloopt. Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde rekenen op een deskundige aanpak door onze professionals. Doe daarom een beroep op ons als uw bouwtoezichthouder voor deskundige begeleiding en controle bij iedere bouwklus. Wij helpen u met controle op de planning, kwaliteit, financiën, organisatie, informatie en veiligheid van uw bouwproject.

Vertrouw op ons bouwkundig adviesbureau

Kwaliteit is bij ieder bouwproject belangrijk. Daarom kiest u voor ons als uw bouwtoezichthouder. Het effectief borgen van de kwaliteit doen we met behulp van de Kwaliteit Meester© methode. Daarnaast sturen en coördineren we het bouwproces van begin tot eind. Kortom: u heeft altijd een goede reden om ons in te schakelen voor bouwtoezicht.

Stel uw vragen telefonisch of per e-mail

Wilt u niets aan toeval overlaten en werkt u daarom graag samen met een bouwtoezichthouder? Schakel ons in voor uw nieuwbouw- of renovatieproject en profiteer van onze jarenlange ervaring omtrent bouwtoezicht. Stel uw vragen telefonisch of per e-mail en laat Pheidius u helpen om de directievoering in de bouw structureel vorm te geven. Bel ons op +31(0)85 0492 715 of stuur een e-mail naar info@pheidius.nl.

Bekijk ook eens:

Bouwkundige inspectie | Organisatorische inspectie bouw | Kwaliteitsborging bouw

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft