ONZE VACATURES

Sportvoorziening AOC Terra, Meppel

Voor AOC Terra, locatie Meppel is een nieuwe sportvoorziening opgeleverd. De sportvoorziening is gelegen tussen de kassen en het dierenverblijf van Terra Voortgezet Onderwijs en de MBO aan de Werkhorst in Meppel. Dit mooie ontwerp bestaat uit onder twee gymzalen waaronder een Beweegbox, 4 kleedkamers, 2 instructielokalen, een docentenwerkplek, een douche en kleedgelegenheid voor medewerkers. De Beweegbox sluit aan bij de moderne manier van onderwijs en is een prachtige toevoeging voor het bewegingsonderwijs van Terra. Deze sportvoorziening is per schooljaar 2020 -2021 in gebruik genomen.

Duurzaam gebouwd

De sporthal is energiezuinig en voorziet volledig in de eigen energiebehoefte. Het groendak is vol gelegd met zonnepanelen. Er is zorgvuldig gebouwd en het gebouw voldoet aan de strenge eisen op het gebied van licht- en luchtkwaliteit en bevat veel akoestische elementen. De buitenruimte is zodanig ingericht dat in de vrije tijd ook sport beoefend kan worden door geïnteresseerden uit de omgeving.

De toegekende gebouweigenschappen: Frisse scholen klasse A, energie neutraal, BENG-eisen, voorzien van zonnepanelen, Mdaster paspoort bij oplevering.

Kwaliteitsbewaking met Kwaliteit Meester 

Pheidius bewaakt namens Wind Design + Build voor deze Design & Build & Maintain opdracht de kwaliteitsborging en heeft de Kwaliteit Meester methode toegepast. Dat betekent dat er Projectsupport is verzorgd ten behoeve van het opleverdossier en de bouwkundig inspecteur heeft de Bouwkundige Kwaliteitsinspecties uitgevoerd en vastgelegd in Letsbuild. Hiermee is voor de opdrachtgever de bouwkwaliteit aantoonbaar vastgelegd in rapportages.

 

Fotografie: Fenna Jansma

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft