ONZE VACATURES

Zwembad De Kuil, Bodegraven

Zwembad De Kuil is uitgebreid met twee nieuwe baden! Gemeente Bodegraven beschikt vanaf het najaar 2020 over een mooi all-electric zwembadcomplex met een duurzame uitstraling. Gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft op advies van een externe partij Pheidius gevraagd om de kwaliteitsborging van de bouwers en installateurs te toetsen middels audits en inspectiebezoeken. 

Het zwembad is gerealiseerd op basis van een geïntegreerd contract conform de UAV-gc. Het nieuwe zwembad heeft een wedstrijdbad van 15,4 x 25 meter met beweegbare bodem, een doelgroepenbassin van 12,5 x 25 meter en een peuterbad. Het zwembad is compleet met de grote familieglijbaan (binnen/buiten), kleedruimten, horecavoorziening, verenigingsruimte, kantoren en vergaderruimten. De gevel kan worden geopend, waardoor in de zomer één groot badgebied ontstaat.

Duurzaam zwembad

Het zwembad is duurzaam gebouwd: De hoofddraagconstructie is van hout gemaakt en ook de overige materialen zorgen voor een onderhoudsarm karakter. Daarnaast is het complex all-electric, heeft een EPC van 0 en voldoet het aan de BENG eisen.

Kwaliteitsbewaking met kwaliteitsborging

Pheidius heeft de complete externe kwaliteitsborging verzorgd. Voor aanvang bouw is het UO zowel bouwkundig als installatietechnisch getoetst. Tijdens de opstart- en uitvoeringsfase is het proces begeleid waaronder het auditen van het kwaliteits- en keuringsplan van de aannemer Vaessen. Tijdens de uitvoering zijn kwaliteitsaudits uitgevoerd, zowel bouwkundig als installatietechnisch. De laatste in samenwerking met Ralph Makkinje van Adspect.

Het resultaat mag er nu al zijn! Wanneer ook de buitenruimte gereed is, het oude bestaande 50-meter buitenbad wordt gehalveerd en gerenoveerd, dan beschikt gemeente Bodegraven met haar inwoners over een zeer mooi en duurzaam compleet nieuw zwembad.

 

Fotografie: Fenna Jansma

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft