ONZE VACATURES

Sportcentrum De Gelenberg

Sportcentrum De Gelenberg

Gemeente Druten realiseert een nieuwe sporthal met zwembad voor alle inwoners van de gemeente. Het nieuwe sportcentrum De Gelenberg wordt een plek voor iedereen waar alles draait om gezondheid en beweging. Het huidige verouderde zwembad maakt plaats voor een duurzaam sportcentrum. Ook vervangt het sporthal De Heuvel in het centrum van het dorp.

Het sportcentrum bestaat uit een zwembad, sporthal, gym- en turnzaal, 3 sportzalen en een horecagelegenheid met multifunctionele ruimte. Een multifunctioneel, modern, duurzaam en gasloos sportcentrum.

Zwembad

Het zwembad bestaat uit een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een peuterbad. Het wedstrijdbad en het doelgroepenbad zijn in één ruimte. Het is mogelijk om ze te scheiden door een neerlaatbare wand. Ook is gedacht aan een glijbaan, een fun-brella (spuitelement), een spray tunnel, een whirlpool en stapstenen.

Sporthal

De grote sporthal is te verdelen in drie zaaldelen. Naast de sportzalen is er ook een gym- en turnzaal. Deze heeft een eigen ingang.

Kwaliteitsinspecties

Namens de gemeente Druten verzorgt Pheidius de kwaliteitsinspecties. De kwaliteitsinspecties hebben als doel om de kwaliteit te waarborgen en een mooi complex neer te zetten.

Als alles volgens planning verloopt, wordt het nieuwe sportcentrum geopend op 1 februari 2024.

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft