ONZE VACATURES

NIEUWE WEBSITE LIVE

Het is zover

De nieuwe website van Pheidius staat live en daar zijn wij best trots op! Met deze vernieuwde website zijn we u van dienst met informatie over bouwkundig advies van initiatief, realisatie tot en met exploitatie. Dit vraagt bijna altijd om maatwerk. Daar zijn wij goed in, het leveren van maatwerk door goed te luisteren naar uw vraag.
Met de nieuwe website informeren we u ook over nieuwe ontwikkelingen, zoals de methode Kwaliteit Meester die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met diverse aannemers. 

Onze medewerkers begeleiden vaak omvangrijke, specifieke en mooie projecten. Zij zijn de kwaliteitsmeesters op de bouw. Bijzonder trots zijn wij erop om de directievoering op Paleis Het Loo te mogen verzorgen, het toezicht op de transformatie van de voormalige koepelgevangenis in Amsterdam naar The British School of Amsterdam, ons aandeel in het Construction Managementteam van Estia voor de recent opgeleverde melkpoederfabriek Nutricia Danone in Haps. Ook de NEN 2767 inspecties op een klooster in St. Oedenrode en een school in Rotterdam, zijn een greep uit onze veelzijdige projecten.

Nieuws, projecten en ontwikkelingen brengen wij voor het Voetlicht, de naam voor nieuws en aktualiteiten bij Pheidius. Regelmatig zullen wij u informeren met nieuwe artikelen, want er gebeurt veel in de bouw. En onze Kwaliteitsmeesters verdienen een ereplek met de werkzaamheden die zij uitvoeren op (bouw)projecten namens onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers stellen vertrouwen in onze Kwaliteitsmeesters.

We nodigen u van harte uit om onze website te bezoeken en de projecten te bekijken. We zijn benieuwd naar uw mening. Maar ook over welk onderwerpen wij met u in gesprek kunnen gaan. U kunt ons bellen of mailen.

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met Creatieve Vrienden, Joeri Brugman en Gijs Versteeg Fotografie.

Foto: Transformatie koepelgevangenis naar school voor The British School of Amsterdam

< Ga terug


pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft