INTERIM PROFESSIONALS

Interim professionals | Vacatures

Wat wij doen

Onze bouwkundigen werken als interim professional aan mooie, spraakmakende projecten voor diverse opdrachtgevers. De functies zijn: Projectmanager, directievoerder, bouwkundig toezichthouder, bouwcoördinator, kwaliteitsborger, kwaliteitsmanager en vastgoedadviseur beheer en onderhoud (inspecties NEN 2767 en opstellen van MJOP plannen).
Deze bouwkundige professionals zijn de kwaliteitsmeesters tijdens de voorbereiding, de realisatie en de exploitatie. Kwaliteitsmeesters staan voor het realiseren van bouwkwaliteit!

  • Wij zijn altijd op zoek naar bouwkundig talent, kom jij ons team versterken? Kijk hiervoor bij beschikbare vacatures.
    Staat jouw functie er niet tussen? Wanneer jij denkt in onze organisatie te passen nodigen wij jou uit om een open sollicitatie te sturen.
  • Enkele van onze bouwkundigen zijn of komen binnenkort (deels) beschikbaar. Welke professional zoek jij? Kijk hiervoor bij beschikbare interim professionals.

Onze vacatures:

/ Kwaliteitsborger bouw

Zit kwaliteitsborging in jouw DNA? Ben je gedreven om opdrachtgevers en aannemers te helpen met het verhogen van de bouwkwaliteit? Communiceer jij gemakkelijk en weet je een team te enthousiasmeren? Sta jij voor het vak kwaliteitsborging en wil jij deze passie delen? Dan zoeken wij jou!

Als kwaliteitsborger bouw regisseer jij de kwaliteitsborging tijdens de voorbereiding en realisatiefase van bouwprojecten, zoals woning- en utiliteitsbouw.
Hiervoor hebben wij een programma ontwikkeld: Kwaliteit Meester. De basis van Kwaliteit Meester komt uit het projectmanagement: indelen in processen, opdelen in werkpakketten en benoemen van kwaliteitscriteria. We gebruiken twee processen: werkvoorbereiding èn uitvoering. Werkpakketten zijn gebouwelementen volgens NL-SfB zoals buitenwanden, vloeren, daken etc. Door de indeling in processen en werkpakketten wordt de kwaliteitsborging stuurbaar en beheersbaar.

Wat verwachten wij van jou?

• Uitvoering van woning- en utiliteitsprojecten op het gebied van kwaliteitsborging.
• Opstellen van Project Kwaliteit Plannen en borgingstrajecten;
• Meewerken aan de doorontwikkeling van toetsingsproducten;
• Proactief een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van Pheidius.

Wat vragen wij verder?

• HBO werk- en denkniveau;
• Aantoonbare werkervaring, bij voorkeur met kwaliteitsborging in de bouw;
• Ervaring met kwaliteitszorgsystemen, bij voorkeur met BRL 5019, BRL 5006 of andere instrumenten;
• Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• Goed kunnen samenwerken;
• Je bent proactief, praktisch en analytisch met een enthousiaste en inspirerende instelling;
• Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag in een team;

Wat krijg jij?

• Een afwisselende baan met afwisselende projecten;
• Een informele werksfeer met leuke collega’s, in combinatie met gezonde ambitie, zelfstandigheid en collegialiteit;
• Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Mooie kansen om het vakgebied verder uit te bouwen.

Ben jij de kwaliteitsborger die zijn ervaring en enthousiasme wil delen?

Heb je interesse in deze afwisselende functie, waarin je invulling geeft aan een voortrekkersrol? Dan maken wij graag kennis met jou. Wil je meer weten over de functie? Dan kan je contact opnemen met Fenna Jansma, 0621102783. Jouw CV met motivatie zien we graag voor 20 april tegemoet. Reageren kan via de button hiernaast.

/ Bouwkundig toezichthouder, kwaliteitsborger

Wij zijn in regio Noord (Zwolle) op zoek naar een bouwkundig toezichthouder, kwaliteitsmanager die energie krijgt van uitdaging en afwisseling, communicatief sterk is en een goed gevoel voor humor heeft.

Onze bevlogen bouwbegeleiders leveren een bijdrage aan de processen rondom kwaliteitsborging. Trends en ontwikkelingen worden nauwgezet gevolgd, met als resultaat een innovatieve werkwijze. Denk hierbij aan het begeleiden en coachen van opdrachtgevers/aannemers in het kwaliteitsdenken, het beheersen van de processen en de opbouw van het gebouwdossier. Vooruit denken en het tijdig onderkennen van problemen die zich kunnen voordoen, is essentieel om risico’s tijdig te kunnen beheersen. Jij bent als bouwbegeleider de verbindende factor tussen alle betrokken partijen en natuurlijk vereist dit goede communicatieve vaardigheden.

Wat verwachten wij van jou?

Een positief ingestelde betrokken toezichthouder, die kansen en mogelijkheden ziet en benut. Je beschikt over de gevraagde bouwkundige kennis en bent communicatief zeer vaardig. De toezichthouder werkt namens de opdrachtgever, dat betekent dat klant- en resultaatgericht denken en handelen deel uitmaken van jouw kwaliteiten. Kwaliteiten zijn sterk in het signaleren, rapporteren en communiceren en je draait je hand er niet voor om dit digitaal goed vast te leggen.

Wie vragen wij verder?

– Een afgeronde MTS of bij voorkeur HTS bouwkunde opleiding.
– Je beschikt over het certificaat VCA-VOL.
– Ervaring met Office pakket en kwaliteitsborgingssystemen.
– Kennis van zowel traditionele als ook geïntegreerde contractvormen.
– Minimaal 5 jaar werkervaring.

Wat krijg jij?

– Een uitdagende baan in een groeiende organisatie.
– Aandacht voor ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
– Zelfstandig begeleiden van prachtige uitdagende projecten.
– Uitstekende arbeidsvoorwaarden en goed uitgerust met mobiele telefoon, laptop en i-pad. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Wordt jij onze bouwkundige professional?

Heb jij oog voor kwaliteit en wil jij deel uitmaken van ons team van bouwbegeleiders? Dan maken we graag kennis met jou. Wil je meer weten over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Fenna Jansma, 085 049 27 15. Jouw CV met motivatie zien we graag voor 20 april tegemoet.

onze interim professionals:

/ Bouwmanager

Over deze bouwmanager, projectmanager:

“Heeft een goed overzicht, kan interpreteren en deskundig adviseren. Is een autoriteit en geeft vanuit deze hoedanigheid leiding aan bouwteams. Zijn passie is om in optimale samenwerking binnen het bouwteam voor de opdrachtgever het maximale eindresultaat te behalen”.

Ervaring met onder andere grootschalige utiliteit, onderwijs en monumenten.

Beschikbaar per: 01-04-2019
Regio: Breda-Den Haag-Apeldoorn-Eindhoven
Inzet: 12 uur per week


Download PDF voor profiel kandidaat   pdf
pheidius b.v.| Oude Apeldoornseweg 41|7333 NR Apeldoorn |T: 0850492715|E: info@pheidius.nl