ONZE VACATURES

Michiel Lucas

“Vilente heeft 9 zorglocaties waarvan 5 locaties in eigendom. Een aantal van deze locaties waren sterk verouderd, deze locaties werden herontwikkeld. De expertise voor het begeleiden van, met name, het uitvoeringstraject heeft Vilente niet in huis. Daarom heeft Vilente extern expertise ingeschakeld. Daarnaast had Vilente niet veel ervaring met dergelijke projecten waardoor er naast expertise, gezocht werd naar een betrouwbare en flexibele partij. Door het maken van duidelijke afspraken, een scherpe tariefstelling en een flexibele insteek kon het eerste project succesvol worden afgerond. Reden genoeg om ook een tweede project door Pheidius te laten leiden.

De medewerker van Pheidius maakte onderdeel uit van het team van Vilente. Er was geen sprake van afstand, maar dichtbij en verbonden met zowel de locatie als het servicebureau. Naar gelang er minder uren nodig waren, hebben we de begeleiding kunnen afbouwen. Op het piekmoment kon gemakkelijk extra hulp worden geboden door Pheidius. Deze samenwerkingsvorm heeft Vilente als erg prettig ervaren.

Wellicht ten overvloede; samenwerking met Pheidius is kiezen voor expertise, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Alles binnen een scherp tarief. Alles is altijd bespreekbaar en dat maakt het voor een opdrachtgever die extern kennis zoekt Pheidius tot een fijne samenwerkingspartner.”

< Ga terug


pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft