ONZE VACATURES

Woonzorgcentrum De Klinkenberg, Ede

Vilente heeft een nieuw woonzorgcentrum gerealiseerd op het terrein van de voormalige schoollocatie van Het Streek aan de Amsterdamseweg te Ede. Een prachtige plek, vlakbij het centrum en dichtbij de natuur. Pheidius is betrokken met bouwmanagement, directievoering en toezicht bij de nieuwbouw van woonzorgcentrum De ‘nieuwe’ Klinkenberg, Ede.

Woonzorgcentrum De Klinkenberg

Begin 2017 is gestart met de bouw. Het nieuwe gebouw voorziet in 120 appartementen en 13 logeerkamers voor mensen die 24 uur per dag zorg nodig hebben. De locatie is ontworpen in harmonie met de omgeving. De parkachtige tuin rondom het gebouw en ook de binnentuin bieden ruimte voor ontmoetingen en vormen een verbinding met de wijk. De nieuwbouw is eind maart 2018 opgeleverd en wordt eind april in gebruik genomen.

Bouwmanagement

Vilente heeft Pheidius betrokken met bouwmanagement voor het nieuwe woonzorgcentrum De Klinkenberg met projectvoorbereiding en advisering. Tijdens de realisatie is Pheidius verantwoordelijk voor het bouwmanagement, directievoering en toezicht.

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft