ONZE VACATURES

Centrumgebouw Beach Resort, Nieuwvliet-Bad

Unieke locatie aan zee

Roompot realiseert op het nieuwe Noordzee Beach Resort in Nieuwvliet-Bad, gelegen aan de Zeeuwse kust, een compleet nieuw Centrumgebouw. Pheidius is namens de gemandateerd opdrachtgever btb gevraagd het bouwkundig toezicht te verzorgen.

Pellikaan bouwt dit Centrumgebouw met onder meer: receptie, horeca met groot terras, winkel, recreatie bad met 3 glijbanen, spraypark en peuterbad met speelelementen. Er wordt ook een restaurant, binnenspeelplaats en fietsverhuur gerealiseerd. Voor de kleintjes is er de Koos Konijn Kidsclub. Daarnaast bevat het gebouw facilitaire ruimtes en techniekruimtes.

De beleving van het strand en duinlandschap met duingras wordt van buiten naar binnen doorgezet. In de lichte centrale hal met zitjes is de lichtstraat de eyecatcher. Deze kan worden geopend en zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie. De samenwerking tussen betrokken partijen heeft als resultaat dat het centrumgebouw de bezoeker het WOW gevoel bezorgt!

Duurzaam gebouw

De hoofddraagconstructie is van hout gemaakt en ook de overige materialen zorgen voor een onderhoudsarm karakter. Daarnaast is het complex all-electric, door toepassing van o.a. PV panelen. Het gebouw heeft een EPC van 0, hiermee voldoet het aan de BENG eisen.

Kwaliteitsbewaking met bouwkundig toezicht

Btb is de gedelegeerd opdrachtgever van Roompot. Namens btb verzorgt Pheidius het bouwkundig toezicht. De opzichter behartigt de belangen van de opdrachtgever, hij staat voor kwaliteit! Met zijn bouwkundige kennis bewaakt hij de kwaliteit. Afwijkingen en verbeterpunten worden inzichtelijk gemaakt en, waar nodig, (bij)gestuurd.

Fotografie: Fenna Jansma

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft