ONZE VACATURES

AOC Terra, Emmen

AOC Terra locatie Emmen krijgt een nieuwe school. Op de voormalige VMBO locatie wordt een nieuw modern gebouw voor VMBO èn MBO studenten gerealiseerd. De studenten worden in één gebouw gehuisvest met voor beiden een eigen plek. Voor deze opleiding wordt een kas, een onderkomen voor de dieren en een gymzaal gerealiseerd. Naar verwachting wordt de nieuwe school per schooljaar 2020 – 2021 in gebruik genomen. Pheidus kwaliteitsborging is betrokken met de Kwaliteit Meester methode.

Duurzame, Frisse, Energiezuinige School

De gebouweigenschappen van deze duurzame, energiezuinige school voldoet aan de Frisse scholen klasse B, BENG-eisen en is voorzien van zonnepanelen.
De bijzondere architectuur refereert aan de ‘zwerfkeien’ uit het Drentse Landschap. Het hoofdgebouw bestaat uit twee zwerfkeien die door een aula met elkaar verbonden zijn. Achter op het terrein wordt de kas als derde zwerfkei op het terrein ingepast.
Door de aflopende gevellijn aan de Brinkzijde en het groene sedumdak sluit het tweelaagse hoofdgebouw qua schaal en maat aan bij het dorpse karakter van de Barger Es.

BVO: 8.500 m2.

Kwaliteitsborging met Kwaliteit Meester

Voor de hoofdaannemer en onze opdrachtgever Wind Design+Build verzorgt Pheidius de kwaliteitsborging volgens de Kwaliteit Meester methode. Er wordt support geboden voor de interne kwaliteitsborging en er worden onafhankelijke inspecties op de bouw uitgevoerd. Hiermee wordt de uitvoeringskwaliteit van de bouw bewaakt.

pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft