Pheidius B.V. Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR ApeldoornT: 085 - 04 92 715E: info@pheidius.nl

Over Pheidius

Share on FacebookShare on Twitter Share on Linkedin

Betrokken, gedreven en ervaren medewerkers

Bouwen blijft mensenwerk. En dus wilt u de juiste mensen inzetten op uw bouwproject. In het voortraject, tijdens de realisatie en in de nazorgfase. Mensen met de juiste kennis en ervaring, die weten hoe het reilt en zeilt in de bouw, en die op een professionele manier uw project realiseren. Mensen die kwaliteit, vakmanschap en resultaat voorop stellen. Zonder issues, zonder veel extra kosten en binnen de gestelde planning.

Flexibel en deskundig
Pheidius voorziet in deze vraag. Met ons gespecialiseerde team, in combinatie met een schat aan ervaring, kunnen wij elke vraag beantwoorden. Van projectmanagement tot directievoering, bouwkundig toezicht en van kwaliteitsinspecties tot risicoplantoets. Pheidius is geen detacheringsbureau met een grote, willekeurige kaartenbak. Pheidius is een onafhankelijke adviseur, die u helpt aan de juiste persoon voor uw bouwproject. Wij denken met u mee, adviseren u de juiste diensten of producten en schakelen bij (of af) wanneer nodig. Snel en flexibel, want als u iemand zoekt, had u die eigenlijk gisteren al nodig.

Online bouwdossier
Onderdeel van onze snelle, efficiënte manier van werken is ons online bouwdossier. In dit dossier is alle relevante projectinformatie (tekeningen, rapportages, inspecties) realtime, altijd, overal beschikbaar. Het is een instrument om op een efficiënte manier (samen) te kunnen werken binnen onze bouwprojecten. Tegelijkertijd is het ook hét kanaal voor informatie-uitwisseling tussen de opdrachtgever, de aannemer en Pheidius als adviseur. En daarmee is het online bouwdossier dé tool om te sturen voortgang, resultaat en kwaliteit.

Ons plezier in de uitvoering van ons vak, zorgt voor de juiste motivatie en inzet voor onze klant