Pheidius B.V. Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR ApeldoornT: 085 - 04 92 715E: info@pheidius.nl
Share on FacebookShare on Twitter Share on Linkedin

Gezocht: bevlogen bouwkundig toezichthouderDurf jij de uitdaging aan om als toezichthouder met jouw kennis, ervaring en enthousiasme een grootschalig onderwijsproject in Amsterdam te begeleiden?

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een zeer ervaren toezichthouder om de nieuwbouw van een school te begeleiden. Het betreft een grootschalig, binnenstedelijk, onderwijsproject, hiervoor is recente aantoonbare ervaring met grootschalige projecten (ca. 15.000 m2) in de publieke sector en onderwijs dan ook een vereiste. Evenals ervaring met BIM en BREEAM.

Onze bevlogen bouwbegeleiders leveren een bijdrage aan de processen rondom kwaliteitsborging. Trends en ontwikkelingen worden nauwgezet gevolgd, met als resultaat een innovatieve werkwijze. Denk hierbij aan het begeleiden en coachen van opdrachtgevers/aannemers in het kwaliteitsdenken, het beheersen van de processen en de opbouw van het gebouwdossier. Vooruit denken en het tijdig onderkennen van problemen die zich kunnen voordoen, is essentieel om risico’s tijdig te kunnen beheersen. Jij bent als bouwbegeleider de verbindende factor tussen alle betrokken partijen en natuurlijk vereist dit goede communicatieve vaardigheden.

Wie zoeken wij?

Een positief ingestelde betrokken toezichthouder, die kansen en mogelijkheden ziet en benut. Je beschikt over de gevraagde bouwkundige kennis en bent communicatief zeer vaardig. De toezichthouder werkt namens de opdrachtgever, dat betekent dat klant- en resultaatgericht denken en handelen deel uitmaken van jouw kwaliteiten. Kwaliteiten zijn sterk in het signaleren, rapporteren en communiceren en je draait je hand er niet voor om dit digitaal goed vast te leggen.

Wat breng jij mee?

– Een afgeronde MTS of bij voorkeur HTS bouwkunde opleiding.
– Je beschikt over het certificaat VCA-VOL.
– Ervaring met Office pakket en kwaliteitsborgingssystemen.
– Kennis van zowel traditionele als ook geïntegreerde contractvormen.
– Minimaal 10 jaar werkervaring.

Wij bieden jou

– Een uitdagende baan in een groeiende organisatie.
– Aandacht voor ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
– Zelfstandig begeleiden van prachtige uitdagende projecten.
– Uitstekende arbeidsvoorwaarden en goed uitgerust met mobiele telefoon, laptop, i-pad en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden

Wordt jij onze bouwkundige professional?

Heb jij oog voor kwaliteit en wil jij deel uitmaken van ons team van bouwbegeleiders? Dan maken we graag kennis. Wil je meer weten over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Fenna Jansma, 085 049 27 15. Jouw CV met motivatie zien we graag zo spoedig mogelijk (voor 15 maart) tegemoet en kan je sturen naar: info@pheidius.nl

< Ga terug