Pheidius B.V. Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR ApeldoornT: 085 - 04 92 715E: info@pheidius.nl

Projectmanagement

Share on FacebookShare on Twitter Share on Linkedin

Van A tot Z projectbegeleiding met Projectmanagement

Projecten realiseren is een vak! Met de juiste man op de juiste plek en met de juiste competenties en kennis. Projectbegeleiding met projectmanagement: vanaf initiatief tot en met de nazorgfase van bouw- en renovatieprojecten.

In control met projectmanagement

De projectmanager adviseert en begeleidt de opdrachtgever over de mogelijkheden, scope en planning in elke fase: initiatief-, definitie-, voorbereidings-, realisatie- en nazorgfase. Contracten zijn cruciaal in elk project. Elk contract is de basis voor samenwerking, maar ook voor meer- en minderwerk door de (onder)aannemer. Een goed doordacht contract is noodzakelijk om faalkosten en omissies te voorkomen. De projectmanager denkt hierin mee of stelt desgewenst contracten op.
Met zijn helicopterview en doortastendheid stuurt hij in de diverse fasen als een regisseur volgens de GROTIK methode op Geld, Risico, Organisatie, Tijd en Kwaliteit projecten en projectteams aan en bij. Zodat uw project in control is.

Kenmerkend voor projectmanagement

Binnen de gestelde tijd, budget en planning worden bouwprojecten gerealiseerd of vlot getrokken door de betrokken projectmanagers van Pheidius. Sturend op proces en inhoud. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn persoonlijk contact, vertrouwen, daadkracht en een goede match. Het beste resultaat wordt verkregen door oog voor kwaliteit, de juiste toon zetting in communicatie, technische kennis en kunde, leiderschap en betrokkenheid.

Projecten