Pheidius B.V. Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR ApeldoornT: 085 - 04 92 715E: info@pheidius.nl

Bouwcoördinatie

Share on FacebookShare on Twitter Share on Linkedin

Processen feilloos afstemmen met Bouwcoördinatie

Een opvallende trend in de bouwwereld is het gunnen van projecten aan meerdere aannemers, ieder voor zijn eigen specialiteit. Iedere aannemer heeft zijn eigen taken, mensen, een eigen planning en zijn eigen budget. Omdat er vaak gebouwd wordt op een klein oppervlak, is het van belang dat al deze aannemers op een goede manier samenwerken, elkaar niet in de weg zitten. Met bouwcoördinatie zorgt onze onafhankelijke bouwcoördinator ervoor dat al deze processen probleemloos plaatsvinden. En dat alle werkzaamheden feilloos naast elkaar plaats kunnen vinden.

Eén belang: het klantbelang
De bouwcoördinator van Pheidius werkt in opdracht van de opdrachtgever, en heeft zodoende maar één belang: het belang van de klant. Onze coördinator gaat met alle betrokken partijen in gesprek om tot de beste samenwerking te komen. Hij respecteert de aannemers, inclusief hun planning en werkzaamheden, en zorgt voor een goede afstemming hiervan.

Bouwcoördinatie van Pheidius is niet alleen mogelijk tijdens de bouwperiode. Ook wanneer er verschillende huurders of directieleveringen in beeld komen. Wij staan dan voor u klaar met een goede bouwcoördinatie en afstemming om de inrichting vlekkeloos te laten verlopen.