Pheidius B.V. Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR ApeldoornT: 085 - 04 92 715E: info@pheidius.nl

Diensten

Share on FacebookShare on Twitter Share on Linkedin

Advies en Bouwbegeleiding

Pheidius is een onafhankelijke adviseur, die u helpt aan de juiste man/vrouw voor uw (bouw)project. Met ons gespecialiseerde team, in combinatie met een schat aan praktijkervaring, kunnen wij praktisch elke vraag beantwoorden. Snel en flexibel, want als u iemand zoekt, had u die eigenlijk gisteren al nodig.

  • Advies geven wij vanuit projectmanagement en kwaliteitsmanagement. Het KwaliteitsDNA© dragen wij uit in uw organisatie in communicatie en de werkmethodiek. De kwaliteit komt hiermee aantoonbaar op een hoger niveau!
  • De bouwbegeleiding bestaat uit directievoering tot toezicht en van kwaliteitsinspecties tot bouwcoördinatie. Hiermee vullen wij capaciteitsvraagstukken in met vakmensen die staan voor kwaliteit.

Wij denken met u mee en adviseren u over de best passende invulling. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of verbouw gaat, als opdrachtgever of opdrachtnemer wilt u dat uw project voldoet aan al uw wensen en eisen. U wilt op een professionele manier bouwen. Zonder problemen, zonder noemenswaardige issues en binnen de afgesproken planning en budget. Een hele opgave!

Ontzorgen en adviseren
De adviseurs en bouwbegeleiders organiseren, coördineren en (bege)leiden het totale realisatieproces voor u tot aan de ingebruikname. Het realiseren van úw projectdoelen staat hierbij centraal. Úw wensen, kwaliteitseisen en ideeën vormen het uitgangspunt voor het denken en handelen van onze bouwbegeleiders. Onze projectmanager ontzorgt en ondersteunt u als opdrachtgever. Ook adviseert hij u over belangrijke te maken keuzes tijdens het bouwtraject, bijvoorbeeld als het gaat om kwaliteit of het selecteren van architect en adviseurs.

Realisatie van een project, zoals u dat voor ogen heeft
Jarenlange ervaring in de bouwsector, betrokkenheid bij diverse grote en kleine projecten, helpen onze bouwbegeleiders u bij het maken van de juiste keuzes en het project op een goede manier te begeleiden. Zodat u krijgt wat u besteld heeft!

Advies en bouwbegeleiding
Wij bieden maatwerk met projectmanagement, contractmanagement, kwaliteitsborging, directievoering, bouwkundig toezicht, bouwcoördinatie, kwaliteitsinspecties, opleveringen, projectcommunicatie.
Heeft u een specifieke vraag? Bel ons gerust. Wij gaan met u in gesprek en stemmen de mogelijkheden met u af.