ONZE VACATURES

AOC Terra in Emmen officieel geopend

De mooiste school van Nederland, AOC Terra, is officieel geopend

Vrijdag 4 september is AOC Terra in Emmen officieel geopend. Uiteraard coronaproof! Pheidius verzorgde de kwaliteitsborging namens de opdrachtnemer in dit DBM contract. De 800 leerlingen, leraren en medewerkers werken vanaf augustus in een werkelijk prachtige, duurzame school voor VO en MBO. Misschien wel de mooiste school van Nederland, volgens Erna Daling, regiodirecteur van Terra. Omgeven door groen lijkt het alsof de school er langer staat. De bestaande bomen en groenstructuur zijn gehandhaafd.

Design Build & Maintain en interne kwaliteitsborging

Dit project betreft een Design Build & Maintain project. Namens de opdrachtnemer Wind Groep BV, Wind Design + Build, heeft Pheidius gewerkt aan de interne kwaliteitsborging en de 2e lijns controle met inspecties tijdens de realisatiefase. Ron van der Plas heeft met succes onze methode Kwaliteit Meester, de door ons zelf ontwikkelde en inmiddels beproefde methode voor Kwaliteitsborging, toegepast. Deze methode wordt inmiddels op een scala aan projecten, zoals zwembaden, sportcomplexen en scholen toegepast.

We kijken terug op een geslaagde samenwerking. Gefeliciteerd met dit prachtig eindresultaat! En de gebruikers wensen wij veel werkplezier in deze school.

< Ga terug


pheidius b.v.|T: 0850492715|E: info@pheidius.nl

Zwartewaterallee 46, 8031 DX Zwolle   |  Rotterdamseweg 402G, 2629 HH Delft