Pheidius B.V. Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR ApeldoornT: 085 - 04 92 715E: info@pheidius.nl
Share on FacebookShare on Twitter Share on Linkedin

28 november 2017: Themasessie GebouwdossierGraag nodigen wij u uit voor de laatste themasessie uit de reeks Kwaliteitsborging. Ditmaal met als onderwerp het Gebouwdossier. Uiteraard gaan we ook in op de actualiteit. De themasessies worden verzorgd door BouwKwaliteit Plus, inschrijven voor deze sessie kan via de website: www.bkplus.nl.

Sinds de zomer is het rustig geweest rondom de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen. Met de formatie van het nieuwe kabinet zal hier snel verandering in komen. Kajsa Ollongren is de minister die het dossier weer zal gaan oppakken, waarbij het niet lang kan gaan duren voordat zij hierover van zich zal laten horen. De discussie over de instorting van de parkeergarage in Eindhoven noodzaakt haar om te reageren op de laatste berichten die een gebrek aan toezicht suggereren. Zie hiervoor het bericht van Cobouw van 27 oktober 2017: www.cobouw.nl.

Deze laatste sessie wordt eveneens gebruikt om te recapituleren op de themasessies van het afgelopen jaar. De verwachting is dat er begin 2018 duidelijkheid is over de intenties van het ministerie en de gevolgen hiervan met betrekking tot de Wet Kwaliteitsborging. Zoals aangekondigd organiseren we dan een themasessie en zullen de onderwerpen die aan bod zijn geweest nog een keer de revue passeren tegen het licht van de actualiteit.

Nadere informatie wordt verstrekt op de komende themasessie in november.

Datum

Dinsdag 28 november 2017 van 16:00 -20:00 uur.

Locatie

Kantoor Pheidius, Fizzion Parc, Oak Building, Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR Apeldoorn.

Aanmelden kan via http://www.bkplus.nl/632-2/

< Ga terug